OKPAY
 

Dompet Digital untuk Perniagaan

Dompet Digital OKPAY
adalah semua dalam satu anda
alat perniagaan
Membayar dengan OKPAY adalah lebih mudah daripada menggunakan kad kredit. Maklumat kewangan anda kekal persendirian - semua pembayaran diproses dengan hanya menggunakan emel dan kata laluan OKPAY. Butiran setiap transaksi disimpan dan anda boleh mengesan bayaran anda pada setiap masa.

Ciri Utama

Hantar Wang Bayar kepada pembekal, pembekal perkhidmatan pihak ke-3, rujukan, pekerja bebas, dsbnya. Tiada maklumat kewangan dikehendaki - semua yang anda perlu tahu adalah alamat emel penerima.
Menerima Wang Terima bayaran dari 170000 pengguna di seluruh dunia dan tawarkan pelanggan anda lebih daripada 16 pilihan pembayaran. Transaksi diproses dalam masa beberapa saat.
Permintaan Wang Meminta wang daripada mana-mana pengguna yang mempunyai alamat emel: mengingatkan pembeli anda tentang bayaran yang belum selesai, meminta derma, dsbnya
Menguruskan Statistik Perakaunan yang betul adalah penting untuk mana-mana perniagaan. Buat dan eksport penyata kewangan terperinci dan laporan dengan statistik terperinci kami dan analisis.
Matawang Pertukaran Sokongan OKPAY 21 matawang fiat utama. Anda boleh menerima bayaran dan menukar matawang serta-merta pada kadar yang lebih menguntungkan.
Automasikan Bayaran Mengurus pembayaran berkala dengan ciri penjadualan disesuaikan dan menawarkan pelanggan anda pelan langganan fleksibel dan telus.

Ciri Tambahan

Buat dompet berganda untuk menguruskan aliran tunai dari satu atau lebih perniagaan dengan lebih mudah. Satu akaun boleh menempatkan e-dompet yang tidak terhad.

Satu dompet boleh memegang dana dalam pelbagai matawang. Anda juga boleh menggerakkan dana dalam matawang yang sama antara dompet yang berbeza secara percuma!

Setiap dompet dalam satu akaun OKPAY mempunyai baki yang berasingan dan butiran bank sendiri untuk pembayaran dan pembiayaan melalui pemindahan wire.

Pilihan Deposit / Pengeluaran

Pilih daripada lebih 16 pilihan antarabangsa dan tempatan untuk membiayai akaun OKPAY anda atau mengeluarkan wang anda.

CreditCard

OKPAY

Money Polo

bitcoin

Exmo

Sigue

Anelik

CONTACT

Faster

Intel Express

Leader

MoneyExchange

Money Polo

Unistream

Perkhidmatan Antarabangsa

21 Matawang Utama Dagangan dan menerima bayaran dalam 21 matawang dunia yang disokong. Biarkan perniagaan anda berkembang dan menangi hati pelanggan baru di seluruh dunia!
Antaramuka Berbilang Bahasa Pelanggan anda akan berasa selesa membayar untuk perkhidmatan anda dalam apa sahaja bahasa mereka bercakap - laman pembayaran kami diterjemahkan kepada 14 bahasa.
Sokongan Dalam Talian dalam 3 Bahasa Samada anda atau pelanggan anda memerlukan bantuan atau nasihat - jangan ragu untuk menghubungi kami. Kami memberi perkhidmatan kepada anda setiap hari dan sepanjang masa.

Keselamatan Kewangan Anda Adalah Keutamaan Kami

Maklumat peribadi anda tidak didedahkan
Tidak seperti bank wire dan pembayaran kad kredit, menggunakan dompet OKPAY tidak mendedahkan apa-apa maklumat peribadi anda - anda tidak perlu memasukkan apa-apa selain daripada emel dan kata laluan OKPAY apabila membuat pembayaran. Oleh itu, tidak ada data sensitif diletakkan pada risiko.

Fraud is effectively deterred
We understand the risks online businesses face and take all necessary steps to protect merchants from chargebacks. We verify the identity of OKPAY users to make sure you only work with legitimate customers.

Access to your e-wallet is 100% secure
OKPAY security features include two-factor authentication with a PIN generated on the user's mobile device or sent by SMS, security questions, and access restriction based on IP address range. You are free to choose and combine these options to protect your account as you feel appropriate.


Soalan Lazim

In order to start registering your business with OKPAY, you need to first of all complete your Company Profile and have it verified. As soon as it's done, you can move to the technical side. Wallet API settings can be found in your account's dropdown menu in the "Merchant" column, and all other necessary information is in our Developer Center.
OKPAY provides a convenient payment solution supporting various additional payment methods, including credit & debit cards, bank transfer, cash transfer systems and payment terminals, electronic and cryptocurrency, etc. Approved businesses can request the activation of these methods under the "Payment Methods" tab of the wallet properties.
OKPAY wallet services contain all the neccessary functionality required to customize the acceptance of payments. These options can be found under the "Payment Preferences" tab of the wallet properties.